CELEBRACIONS: Festes d’aniversari, comunions i altres…


Festa amb rondellaires: 2 hores d’activitats (globos, màscares, maquillatge, conta-contes…). Per a grups de fins a 10 infants.


Màgia amb Mag Xurret. Magiquè??? Espectacle de màgia ple d’il·lusions, amb números clàssics i moderns. Una visió particular del món del il·lusionisme amb un gran sentit del humor. Espectacle amb participació del públic menut i dels adults. Adient per a tot tipus de festes, animacions i celebracions. Qualsevol excusa es bona per fruir de “Magiquè???”. Viviu la màgia en directe. Espectacle d’interior i per a l’aire lliure.


Animació per a tots amb “+ x –” Espectacle d‟animació per a qualsevol tipus de festivitat (festes majors, finals de curs, celebracions – comunions, aniversaris, casaments -, jornades temàtiques, etc.). Dos animadors amb música enllaunada, us faran balla i jugar, i finalitzaran la festa amb confetti per tothom.


Nadals màgics: El Pare Noel o els Reis Mags visiten casa vostra i recullen les cartes (els dies previs a la nit de nadal o a la nit de reis) o entreguen els regals dels més menuts (Nit i dia de Nadal i Nit i diada de Reis). Mitja hora màgica amb un dels nostres il·lustres personatges.