Ester Piera és una jove actriu en formació permanent des de 1993 en diferents escoles i disciplines com el teatre musical, jazz, dansa, violí, cant, claqué, titelles, clown... Una gran actriu i una gran adquisició per ACTE des de l'inici de la nostra entitat.


Ha treballat en el món del teatre, de l'audiovisual i de la docència en diferents projectes i programes

German Gómez Bosch, actor i director. Vinculat a ACTE des del seu inici. A part de la interpretació de diversos personatges en diferents espectacles i la direcció, s'encarrega, també, de la gestió i coordinació dels diferents esdeveniments, així com del contacte amb els usuaris dels nostres serveis.


També actua en espectacles per a públic adult amb la Cia Germand's, participa en curtmetratges, llargmetratges i web series. Organitza una programació de teatre infantil en la ciutat de l'Hospitalet.

Xavier Rios és el nostre home per a tot. Tant serveix per estar en la part tècnica, interpretar, dirigir o escriure algun dels guions dels nostres espectacles.


Format a l'escola de teatre Capsa de Somnis, de la que és en l'actualitat el director, porta des dels 5 anys trepitjant escenaris i participant en infinitat d'espectacles i projectes teatrals.

L'Albert Adriià és un dels nostres actors més coneguts.


Ha participat en diversos projectes teatrals, però on li ha arribat el reconeixement és a través de la seva filmografia amb títols com: Herois, El secreto de los 24 escalones, Kubala Moreno i Manchon...

L'elenc actual el completen la Mireia Gómez, la Judith royo, la Carla León, en Roger Negredo, l'Anna Gómez, la Sara Catalan, l'Àngela Guerrero i en Litus Codina

Mag Xurret, el mag de l'Hospitalet ens ha acompanyat en diversos esdeveniments i col·labora habitualment amb nosaltres.

Judit Rodriguez, una fantàstica fotografa que us pot donar un cop de ma per recopilar les imatges dels vostres esdeveniments