FENT TEATRE EDUQUEM

 

ACTE neix al setembre de 2007 com una aposta per oferir un teatre de qualitat que recolzi al sistema educatiu.

 

Els seus espectacles proporcionen un  reforç a la tasca educativa que es realitza en els CEIP, IES i escoles del territori català. Facilita als professionals del món educatiu eines i recursos que els ajuden a realitzar amb una major eficàcia i des d’una vessant força lúdic la seva tasca.

 

La finalitat d’ACTE, recollida en els seus estatuts, és la promoció de teatre, amb finalitats educatives, a través de la representació d’espectacles, tallers, activitats extraescolars i de lleure, seminaris, mostres, concursos, etc.

 

Per a poder realitzar l’activitat, a part dels espectacles de pròpia producció, que reforcen els continguts impartits a les àules, hem establert aliances amb diferents grups i companyies de teatre per tal d’oferir un ampli catàleg d’espectacles a les escoles, institucions, entitats (públiques i privades) i particulars que ho sol·licitin. Al mateix temps, també oferim a associacions i empreses un ventall de serveis i recursos relacionats amb el món del teatre que els doni suport en la consecució dels seus objectius socials i empresarials.

 

Des de la nostra creació, i en el decurs d’aquests 10 anys, han pogut veure els nostres espectacles i gaudir de les nostres activitats més de 60.000 persones. ACTE ha col·laborat amb 150 institucions diferents (escoles, ajuntaments, entitats i particulars). Hem representat més de 250 espectacles i animacions, també hem realitzat 170 serveis diferents (tallers, monogràfics, carters reials, emissaris carnestoltes, etc.). Durant aquest període, també hem produït més de 20 espectacles i estem en conveni amb diverses companyies de teatre.

 

L’Associació Catalana de Teatre Educatiu (ACTE), és una entitat sense afany de lucre, amb seu social al carrer Provença, 74, 1-1 de l’Hospitalet, amb CIF: G64721558, inscrita en el Departament de Justícia, Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques amb el número 35421 i en el Registre d’Entitats de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb el número 899.