ELS LLIBRES IMAGINATS

SINOPSI

En Bernat, un jove “nini” de vint-i-tants està a casa del pare jugant amb la vídeo-consola. 

 

El pare intenta que reculli els vells contes i llibres que llegia quan estava fent l’ESO i el Batxillerat sense gaire èxit.

 

Quan en Bernat es queda sol, té una “pàjara mental” i se li van apareixen els diferents personatges dels llibres, que li retreuen que ja no llegeix. Recorden amb en Bernat els finals alternatius a les històries que llegia...

 

Es fa una relectura de llibres com El Patufet,  La Caputxeta vermella, Tirant lo blanc, Romeu i Julieta, Robinson Crusoe, entre d’altres, tot reinventant o reescrivint el final dels mateixos.

 

Al final de l’espectacle es fa participar al públic perquè aportin possibles finals que s’improvisaran directament dalt de l’escenari. 

 

FITXA TÈCNICA

Durada de l’espectacle: 50 minuts

Cicle educatiu va destinat: Educació secundària. 

Nombre d'actors i personal tècnic: 3 persones

Durada del muntatge i desmuntatge: 1’30 h per muntar, 60 minuts per desmuntar

Personal de la companyia dedicat al muntatge i desmuntatge: 3 persones

Personal del teatre o l'espai dedicat al muntatge i desmuntatge: 0 

Tècnics del teatre o l’espai que podem necessitar per a llum i so: 1 persona per ensenyar el funcionament dels equipaments bàsics.

Espai escènic (mínim): Ample: 5 m, Fons: 5 m, Vestit escènic: càmera negra

Il·luminació: De la que disposi l’espai. (Llum blanca, amb algun punt de color i un picat en blanc)

So i comunicacions: Disposem d’equip propi per a la realització de l’espectacle. Podem acoplar-lo a l’equipament que hi hagi a la sala o espai.

No obstant, adaptem el nostre espectacle a les característiques del vostre espai. Només heu d’informar-nos on s’ha de realitzar i els elements de que disposeu.