CÀSTING DE CONTES

SINOPSI

Una productora d’espectacles arriba al teatre per preparar el càsting del seu proper muntatge...  S’informa al públic assistent del desenvolupament del càsting i de que ells són els actors que aspiren a un dels papers. El tècnic de llum i so està ultimant tots els aparells i estris. El personal de producció ultima els detalls i finalment, arriba el director. 

Comença el càsting. Es presenten els diversos projectes que té la productora i seleccionen als diversos actors i actrius per fer el càsting dels diferents muntatges...

Una revisió de contes tradicionals com la Caputxeta i el Llop, En Patufet, Els tres porquets o La Rateta que escombrava l’escaleta, en un espectacle divertit, interactiu i participatiu muntatge amb el públic assistent, marca d’ACTE.

 

PER SANT JORDI, CASTANYADA, NADAL I FINAL DE CURS gaudiu del nostre CÀSTING DE CONTES ESPECIAL, amb contes i històries seleccionats expressament per aquestes dates.

 

FITXA TÈCNICA

Durada de l’espectacle: 50 minuts

Cicle educatiu va destinat: Educació infantil i primària. Públic familiar.

Nombre d'actors i personal tècnic: 3 persones

Durada del muntatge i desmuntatge: 1’30 h per muntar, 60 minuts per desmuntar

Personal de la companyia dedicat al muntatge i desmuntatge: 3 persones

Personal del teatre o l'espai dedicat al muntatge i desmuntatge: 0 

Tècnics del teatre o l’espai que podem necessitar per a llum i so: 1 persona per ensenyar el funcionament dels equipaments bàsics.

Espai escènic (mínim): Ample: 5 m, Fons: 5 m, Vestit escènic: càmera negra

Il·luminació: De la que disposi l’espai. (Llum blanca, amb algun punt de color i un picat en blanc)

So i comunicacions: Disposem d’equip propi per a la realització de l’espectacle. Podem acoplar-lo a l’equipament que hi hagi a la sala o espai.

No obstant, adaptem el nostre espectacle a les característiques del vostre espai. Només heu d’informar-nos on s’ha de realitzar i els elements de que disposeu.